Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Dressed for success – Roxette tribute

16. september 2023 // 20:00 - 23:30

Som regel fullt band med 6 medlemmer, men av og til så passer det bra med en akustisk Roxette-tribute, og i hagen til Sogndalstrand kulturhotell, så er det perfekt! Akustisk gitar, 2-stemte vokalharmonier, og en fantastisk perkusjonist : Kan det bli bedre!? Hagen åpner kl. 20. Konsertstart kl. 21.

Kira J er artistnavnet til vokalist Kirsten Odderstøl Jåsund, fra Kristiansand, som sammen med gitarist Tom Anders Klungland, fra Flekkefjord, startet en akustisk duo i 2015. I 2016 tok de steget videre til band, og begynte å samarbeide om å spille inn, og gi ut noen låter som Kirsten/Tom Anders hadde skrevet. Dette kan man finne på Spotify, under navnet Kira J.

I 2017 spilte de på Fiskebrygga i Kr.sand, med flere tusen gjester. Det var her Roxette- tributen begynte! Dressed for success / A tribute to Roxette ! Og det var så fantastisk gøy, at de ville fortsette med det!

Som regel fullt band med 6 medlemmer, men av og til så passer det bra med en akustisk Roxette-tribute, og i hagen til Sogndalstrand kulturhotell, så er det perfekt!

Akustisk gitar, 2-stemte vokalharmonier, og en fantastisk perkusjonist : Kan det bli bedre!? Velkommen til akustisk Roxette-tribute intimkonsert.

Vokal : Kirsten Odderstøl Jåsund Gitar / vokal : Tom Anders Klungland Perkusjon : Bernt-Yngve Kvam Johannesen

 

Billetter fås kjøpt på hoopla.no

Roxette tribute – Dressed for success – 16.09.2023 | Sogndalstrand event | Kjøp billetter | Hoopla

 

Detaljer

Dato:
16. september 2023
Tid
20:00 - 23:30

Arrangør

Sogndalstrand Event
View Arrangør Website

Sted

Sogndalstrand Kulturhotell
Strandgaten 22
Sokndal, 4380
+ Google-kart