Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Stand up BONANZA

26. mai 2023 // 20:00 - 23:30

Kaffidyret, Baluba, Bakkaåno Camping og Sogndalstrand kulturhotell samarbeider om Stand up BONANZA. Velg hvor du vil være. Kos deg der med mat og drikke og komikerne kommer rundt på besøk.

Alle 3 opptrer på de største humorscenene i landet, fra kulturhus til Latter i Oslo, Ole Bull i Bergen og Folken i Stavanger. Samt flere ganger på Grand Scene i Egersund – men aldri helt ned til Sokndal – og det gleder de seg til.

Kjetil Melkevik, født og overlevd på Hundvåg utfor Stavanger. Han er primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker. I fjor hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer.

Raymond Falldalen er en komiker med en solid dose sjølvironi og gjenkjennelig humor. Han ser på samfunnet rundt seg og tar seg selv hardest. Raymond har opptrådt på humorscener over hele landet, han er forfatter av humor-romanen «Fine Nykker Og Et Nakkedrag», og humorspaltist i Transportmagasinet.

Per-Owe Helle går fra smell til smell i livet, men det er jo i nedoverbakke det går unna. Han er Murphys Lov på to bein. En komiker som gnistrer på scenen, som tar deg med på opplevelser og historier, muligens bare han har opplevd før.

 

Billetter fås kjøpt på hoopla.no

Stand-up BONANZA – 26.05.2023 | Sogndalstrand event | Kjøp billetter | Hoopla

 

Detaljer

Dato:
26. mai 2023
Tid
20:00 - 23:30

Arrangør

Sogndalstrand Event
View Arrangør Website

Sted

Sogndalstrand Kulturhotell
Strandgaten 22
Sokndal, 4380
+ Google-kart