Mat og drikke

Folvik Kafé

Mat og drikke får du i vår lune og trivelige restaurant Folvik Kafè. Her serverer vi alt fra en god kopp kaffe med herlig, enkel hjemmelaget kaffemat, et godt glass vin, smakfulle lunchretter til deilige middager. Lokalet innbyr til formelle og uformelle anledninger, da det med sin intime og hyggelig atmosfære gir en god følelse av norsk kysttradisjon og et fransk brasserie.

I tillegg til norske, stedfestede historiske element, er veggene dekorert med vakre motiver fra forskjellige samtids kunstnere, og danner rammen for god trivsel enten du spiser alene, sammen med din kjære eller til selskaper og jubileer av alle slag. Alle våre måltider for boende gjester blir også servert i Folvik Kafé. Her kan vi bespise opp til 55 personer og vi holder åpent hele året, foruten jule- og nyttårsukene.

Kjekt å vite: Det har tidligere vært bakeri i lokalet hvor Folvik kafe ligger – og restauranten har navn etter baker Folvik.

Lunsjservering i Folvik Kafe på Sogndalstrand

Lunsjservering

Vi serverer lunsj i Folvik Kafé hver dag. Ved fint vær kan du nyte lunsjen i Hagen rett utenfor kafeén.

Horneland Landhandel på Sogndalstrand

Horneland Landhandel

I Horneland Landhandel selger vi snop, is, diverse bøker og lokale produkter. Landhandelen er kun sommeråpen, men vi åpner gjerne på forespørsel.

Krambua på Sogndalstrand

Krambua

I Krambua får du servert herlige kaker, en god kopp kaffe og is.

Catering Sogndalstrand

Catering

Hos oss kan du bestille variert catering hele året (foruten perioden 22.12 – 03.01)

Vinsmaking Sogndalstrand

Vinsmaking

Hva med en vinsmaking i unike og maritime omgivelser?

Fengselet, pub på Sogndalstrand

Fengselet

Det gamle fengselet er restaurert til et hyggelig oppholdsrom med skjel i veggene. Fengselet er i dag hotellets pub/bar.

Kjøkkenet

Vi har et kjøkken vi er svært stolte av. Vårt motto er “ekte og hjemmelaget”, og dette springer ut fra vår stolthet og interesse for norsk – og ikke minst – lokal matkultur og mattradisjoner. Derfor er vi på Sogndalstrand Kulturhotell opptatt av at våre råvarer – og de produktene vi bruker skal ha en lokal forankring.

Med rik tilgang til gode råvarer fra nærområdet, og respekten for behandlingen av disse, tar vi oss tid til å lage mye av det vi serverer fra grunnen av. Vi vet at våre gjester setter pris på dette.